Brownies op basis van dadels!
Jawel, het kan! En foodblogster Charlot Pauwels weet hoe! Geen suiker maar wel dadels als zoetstof voor overheerlijke brownies. Al kunnen we ook ovenheerlijk zeggen. En veel heb je er niet voor nodig: 15 pitloze dadels 50g cocosvet 125g pure chocolade (70% of meer cacao) 3 eieren 100g havermeel (gemalen havermout) Een handvol gemalen noten 30g rauwe cacaopoeder Een snuifje zout Smakelijk!
Dit is een fragment uit
Heb je deze artikels al gelezen?
-
Afbeelding15 juni
De laatste blijf-in-uw-cocktail
Voor de laatste blijf-in-uw-cocktail gaat Maarten aankloppen in de cocktailbar van Rob Biesmans, de man die ons de laatste weken enkele fraaie -
Afbeelding15 juni
Suzan en Freek zijn hot
Anderhalf jaar geleden hadden we hier in Vlaanderen nog nooit gehoord van het zingende koppel Suzan en Freek. Maar de laatste tijd zijn ze niet meer