Onze presentatoren

 • Maarten Cox

  Hobby's: in de zomer de koersfiets op. Wel enkel als het mooi weer is. Goed voor de conditie en ik ontdek nieuwe mooie plekjes. Kijk nogal graag rond - in de herfst en winter fitness. Ook leuk om naar de film te gaan ALS er maar nacho's zijn.
  Favoriete vakantieplek: ik verkies Kreta! Mooie natuur, zon, zee, en lekker 
  Favoriete muziek: beetje van alles! Ik heb een voorliefde voor Nederlandstalige muziek maar kan zeker ook andere stijlen smaken. Bart Peeters, Yevgueni, Buurman, Clouseau, Bruno Mars, Sam Smith, Elvis, Sinatra,... Heel breed.
  Favoriete gerecht: Pasta! Love it! Alle soorten en smaken... Uitgezonderd met vis...
  Bijzondere interesse: tuinen. Ik vind het boeiend hoe de natuur in mekaar zit. Binnenkort is mijn huis klaar en heb ik er met mijn tuin een nieuwe hobby bij!

  Kleding: OTHELLO - www.othellokleding.be

 • Ellen Volders

  Hobby's: Ik kan echt mijn hoofd helemaal leegmaken terwijl ik bak, dus daar geniet ik (en de rest van mijn gezin) echt van. Maar ik plof ook graag ik de zetel neer voor een avondje Netflix.
  Favoriete vakantieplek: Zuid-Afrika heeft helemaal mijn hart gestolen, het is zo een bijzonder mooi land. Maar ik vertoef ook graag op de Griekse eilanden, en overal waar een zee is eigenlijk.
  Favoriete muziek: ik kan veel heel genieten, maar momenteel staat George Ezra op mijn nummer 1.
  Favoriete gerecht: teveel om op te noemen. Ik eet heel graag en probeer graag nieuwe dingen uit.
  Bijzondere interesse: Zeer grote Harry Potter fan, maar de allergrootste fan van mijn dochtertje Rosa. Wij zijn heel veel samen, en bij haar zijn is het liefste wat ik doe.

 • Stefan Ackermans

  Favoriete muziek : Dat is gewoon teveel om op te noemen maar music is en was my first love. Het is vooral muziek die me diep raakt, heel authentiek overkomt of je ongelooflijk goed gezind maakt. Doe mij maar een portie Fleetwood Mac, Van Morrison, U2, Leonard Cohen, AC/DC, Bart Peeters of Stef Bos. Maar dan ben ik er nog te veel vergeten op te noemen die meer dan de moeite waard zijn.
  Favoriet gerecht: Op de eerste plaats is dat zeker Aziatisch. De Thaise en Japanse keuken is bijvoorbeeld ontzettend gezond en heel lekker. Maar voor het laatste avondmaal kies ik dan toch een schotel met een heleboel zeevruchten.
  Bijzondere interesse: Fotografie. Ik heb dan ook een heerlijke lange cursus van drie jaar gevolgd om fotograaf te worden.  Een bijzondere interesse ook voor dieren en meer bepaald voor honden en paarden. De liefde voor de Nederlandse taal, de strafste muziek en de mooiste film gaan ook nooit meer weg.

 • Cynthia Reekmans

  Hobby's: Eigenlijk is mijn gezin mijn hobby. Omdat ik vaak van huis ben door mijn job, spendeer ik al mijn vrije tijd met veel plezier aan mijn kinderen, familie en vrienden.
  Favoriete vakantieplek: Ik word op één of andere manier altijd aangetrokken door Griekenland.  De mooie natuur, de lekkere feta, de idyllische strandjes en de warme zon!  Kalimera!
  Favoriete muziek: Oooh, mijn vrienden lachen mij altijd uit. Ik ben nogal retro. Ik hou van boogies en échte muziek van vroeger.  Elvis, CCR, Tina Turner, The Beegees, … Maar ook op echte 90’s hits kan ik helemaal uit de bol gaan. Maar dat is ondertussen ook al retro zeker?
  Favoriete gerecht: Als ik op restaurant ga, neem ik altijd Carpaccio. Veel te duur voor wat het eigenlijk maar is, maar het is toch zo lekker he!
  Bijzondere interesse: Spreken voor publiek. Naast mijn jobs voor tv, ben ik ook moderator en bedrijfspresentatrice.  

  Kleding: Poppy Tessenderlo  

 • Martine Prenen

  Hobby's: Alles wat met natuur te maken heeft, wandelen, in m’n tuin rommelen, met mijn huisdieren in de weer zijn en dansen dansen dansen.
  Favoriete vakantieplek:: Italie, het voelt als m’n tweede vaderland, ik spreek de taal met liefde en hou van hun keuken (helaas voor m’n tomatenallergie), hun cultuur en levensstijl.
  Favoriete muziek: Coldplay, alles met drums, Latijnse & Franse muziek.Maar radio Ibiza staat in de zomer altijd op.
  Favoriete gerecht: als het maar exotisch en plantaardig is, guacamole met taco chips met daarbij vegan kaas en zoet zure saus ,pasta, taco’s, tortilla’s en Thaise curry’s... 
  Bijzondere interesse: Ik probeer mensen enthousiast te maken over gezond en prettig leven. Maar alles wat ecologisch en gezond is kan mijn aandacht krijgen, ik hou van ECO DIY en van experimenteren in de keuken. 

 • Ilse De Vis

  Hobby's: Sinds enkele jaren maak ik zelf tasjes en borden, met mijn wildmoon keramieklijn. Aan mijn draaitafel zitten maakt mijn hoofd leeg. Want als ik niet in ‘the zone’ zit, vliegt de klei tegen de muur.
  Favoriete vakantieplek: ik ben niet gebonden aan 1 plek. Ik moet er alleen kunnen surfen!
  Favoriete muziek: rustige indie muziek. Af en toe wat stoner rock kan ook wel… Zolang ik er een boek bij kan lezen ben ik blij.
  Favoriete gerecht: Thai! Zou ik echt elke dag kunnen eten mmm
  Bijzondere interesse: Spiritualiteit en psychologie. Hoe de mens in elkaar zit en hoe onze planeten een invloed op ons hebben blijft me een raadsel.