10 GRATIS DUOTICKETS

TV PLUS schenkt 10 gratis duotickets weg voor de voorstelling Que Sera Sera van tg STAN in de Vooruit in Gent. Wil je kans maken op een duoticket, vul dan snel onderstaand formulier in. 

In april 1962 schrijft Frans journalist en filmmaker François Truffaut een brief aan regisseur Alfred Hitchcock. Truffaut vindt dat er een te oppervlakkig beeld bestaat over het werk van de ‘master of suspense’ die Hitchcock is. Daarom stelt hij voor om Hitchcock een week lang te interviewen, en samen te discussiëren over de cinema. Hitchcock stemt hiermee in. Wat volgt is een achtdaagse sessie waarin Hitchcock 500 vragen van Truffaut beantwoordt. De gesprekken worden gebundeld in het boek ‘Le Cinéma selon Alfred Hitchcock’, voor veel cinefielen tot op vandaag dé filmbijbel bij uitstek.

Belgische filmregisseur Guido Henderickx vertelt in 2000 aan toneelspeler Damiaan De Schrijver waarom ook hij het boek van Truffaut als “Heilige Filmschrift” beschouwt. Het zaadje is geplant: bijna twintig jaar later maken De Koning, De Schrijver en Haelvoet van dit iconisch naslagwerk een theatervoorstelling.

Meer info: hier

VRAAG: het interview van welke filmregisseur vormde de basis van deze theaterproductie?

Weet jij het antwoord? Speel dan snel mee en win een GRATIS duoticket.

Schiftingsvraag: hoeveel juiste inzendingen zullen we ontvangen

Programma's

Wonen PLUS

zaterdag 09:00 tot zondag 18:00

Living Plus

Elk weekend | vanaf zaterdag 10u00